+370 614 036 76
biok@bioklab.com
Mes už super + natūralią burnos priežiūrą.
Mes už super + natūralią burnos priežiūrą.

Inovuojam dantų priežiūros pasaulį.

Burnos priežiūros dinozaurai, kuriuos visi žinome, per ilgai stovėjo vietoje. Mes nesame tokie kaip jie. Mes darome kitaip.

Mūsų prigimtis yra pastūmėti dalykus į priekį. Surasti didybę nežinomybėje, mesti iššūkį konvencijoms. Siekdami geresnės burnos priežiūros, mes mėgstame viską sudrebinti .

Mes naudojame nuostabius gamtos komponentus. Taip pat naudojamės didžiaisiais mokslo protais. Kartu jie yra daugiau nei atskirai. Tam, kad suteiktume jums ir jūsų super + mylimiems ką nors nepaprasto.

Jūs netgi galite pasakyti ...
super + natūralus!
Jūs netgi galite pasakyti ...
super + natūralus!

„Cosmos Organic“ sertifikatas

Taip! Mes turime nuostabų „ECOCERT COSMOS“ SERTIFIKATĄ, kuris yra pripažintas visame pasaulyje. Šis COSMOS standartas apibrėžia kriterijus, kuriuos įmonės turi atitikti, kad užtikrintų vartotojams, jog jų produktai yra tikrai ekologiški ir natūralūs, pagaminti pagal aukščiausią įmanomą tvarumo praktiką. Nekenksmingi aplinkai, gerbiantys tiek žmonių sveikatą, tiek biologinę įvairovę. Tai mums labai, labai, labai svarbu ir mes didžiuojamės, kad galime savo gaminius žymėti „Ecocert“ logotipu.

Norite sužinoti daugiau apie COSMOS? Apsilankykite tinklapyje

https://www.ecocert.com/lt/certification-detail/natural-and-organic-cosmetics-cosmos

 

 

Dauguma mūsų dantų pastos yra pritaikytos veganams

Mes mylime gyvūnus ir darome viską, kad niekada jiems nepakenktume. Galime drąsiai teigti, kad dauguma mūsų gaminių yra draugiški veganams. Jie pagaminti nenaudojant gyvūninės kilmės produktų ir neskatinant žiauraus elgesio su gyvūnais.

Visada stengiamės nenaudoti jokių gyvūninės kilmės ingredientų ir chemikalų (mūsų ingredientai yra super natūralūs, o kai kurie netgi ekologiški – nepaisant to, jūsų dantys vis tiek tampa blizgantys ir švarūs). Tiek ingredientai, kuriuos naudojame, tiek patys produktai nėra bandomi su mūsų kailiuotaisiais (ar bekailiais) draugais. Viskas tik dėl meilės. Esame čia, kad burnos priežiūros pasaulis taptų geresne vieta, o jūsų šypsena būtų kuo natūralesnė. Valio!

Fotografas Gedmantas Kropis (Nacionalinis foto projektas „Lietuva ir mes“).

„BIOK laboratorija” įkūrė 5 atsidavę biochemikai. Jie stengiasi sukurti novatoriškus odos priežiūros produktus, kuriems pagaminti būtų naudojami tik natūralūs komponentai.

Turime daugiau nei 30 metų patirtį kuriant ir gaminant natūralią, ekologišką kosmetiką su augalinėmis, biotechnologinėmis ir sintetinėmis veikliosiomis medžiagomis, skirtą sveikai odai, plaukams ir dantims.

Mūsų filosofija visada buvo orientuota į gamtą ir inovacijas. Nuolat keliame vis aukštesnę kartelę dirbdami su geriausiais pasaulio biologijos, chemijos, odontologijos, dermatologijos ir kosmetikos sričių specialistais.

Atliekame išsamius tyrimus ir skatiname visišką skaidrumą. Toks darbo metodas tikrai pasiteisina. Mūsų produktus atpažįsta dermatologai ir dantų priežiūros specialistai visame pasaulyje, o aukšti kokybės standartai ir produktų efektyvumas puikiai vertinami Šiaurės, Vidurio bei Vakarų Europoje.

Taigi, mūsų misija yra remiantis šiuolaikiniu mokslu ir derinant geriausius ir sveikiausius gamtos ingredientus burnos priežiūros pasaulį pakeisti iš pagrindų.